FUDBALSKA BAJKA U MUZEJU

Fudbalski savez Rasinskog okruga održao prvi Novogodišnji koktel gde su dodeljene plakete „Rasinska zvezda“ najboljim fudbalskim radnicima.
Narodni muzej Kruševac je bio mali da primi sve fudbalske radnike i zaljubljenike u ovaj sport na koktelu koji je priređen za kraj uspešne kalendarske godine. Pohvale i oduševljenje organizacijom kao i samim prostorom gde je koktel održan su stizale od svih gostiju koji su pristizali na svečanu dodelu nagrada. Domaćin skupa, predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, Vladan Gašić je u svojoj uvodnoj reči ponovio da je sve počelo kako priliči pravim domaćinima, prvo od svoje kuće. Tako su sređene prostorije saveza gde predstavnici klubova svakodnevno dolaze i učestvuju u funkcionisanju saveza. „Kao kada dolazite u svoju kuću, želimo da svaki klub koji poseti savez treba da se oseća prijatno kao da je došao u svoj dom, što savez i jeste. Velika porodica gde svi zajedno radimo i donosimo najbolje odluke u interesu fudbala i klubova članova saveza.“ Najavljena su i buduća ulaganja u infrastrukturu, pre svega na izgradnju stadiona na prostoru Aerodroma gde se trenutno nalazi stadion FK Jedinstva koji bi na kraju izgradnje pored nove travnate podloge i svega ostalog trebalo da ima kapacitet tribina od 8.000 sedećih mesta.
Između obraćanja gostiju iz Fudbalskog saveza, Ivana Hadži Đorđevića i Ilije Petkovića, skupu se obratila i gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović koja je podsetila da grad Kruševac iz gradskog budžeta finansira 50 klubova kao i da se svake godine doniraju neophodni rekviziti za fudbalske klubove.
Ako je suditi po idejama i inicijativama novog rukovodstva FSRO u narednoj godini se očekuju novi projekti koji će dodatno ojačati status klubova sa ovog podneblja i da fudbal u našim krajevima ima blistavu budućnost.

Autor: Lazar Jović
0

0 Komentara

Napišite komentar

Sponzori

Newsletter

Pretplatite se na email vesti i prvi saznajte sve sportske informacije

Kontakt informacije

Dušana Radića 20, 37000 Kruševac

037/3433673

officesportko@gmail.com

Pratite nas
Galerija

© Sportske Vesti. Powered By AM Programming - Business Solutions