KADA SAN POSTANE JAVA

Miloš Vulić je prošle sezone iz tabora Napretka pojačao redove Crvene Zvezde i stigao da upiše debi u Ligi šampiona.
Miloš Vulić je svoju fudbalski put počeo u školi fudbala Kruševac da bi svoje usavršavanje završio u Napretku. Kroz sve mlađe kategorije je nagoveštavao talenat koji je na velikoj sceni demonstrirao 2013. godine kada je debitovao za prvi tim kruševačkog superligaša. Boje crveno – belih iz Kruševca je branio pet sezona pre nego što je pojačao tim Crvene Zvezde.
„Ja sam odrastao u Napretku, to je stvarno jedan dug ali i mnogo lep period moje karijere. Bilo je dosta lepih ali i ružnih trenutaka, sigurno najteži deo mi je bio kada smo ispali iz Superlige dok je lepih trenutaka bilo mnogo više i ne bih izdvajao nijedan posebno“ – počinje razgovor Vulić.
Od kada je prošle sezone član Crvene Zvezde pored svih obaveza uspeva da prati rezultate svog matičnog kluba:
„Pratim svaku utakmicu Napretka, obavezno posle utakmice odgledam pregled i čujem se sa ljudima u klubu.Mislim da imaju ekipu za bolje rezultate od ostvarenih ali jednostavno nekad je potrebno i sreće da bi se sve poklopilo kako treba“ – ističe Vulić.
Sigurno najsvetliji trenutak u karijeri svakog sportiste je meč koji gleda svaki strastveni ljubitelj fudbala. Mečeve Lige šampiona prate na svim meridijanima a Miloš je imao tu čast da ove sezone debituje u najačem klubskom takmičenju na svetu protiv Bajerna u Minhenu čime kako kaže je ostvario svoj dečački san:
„Osećaj je neopisiv, fantastičan, debi u Ligi šampiona na Alijanc areni, to je ono o čemu sam samo pre godinu dana sanjao a sada sam uspeo da to ostvarim i doživim“ – naglašava Vulić.
Pored svog učešća u Ligi šampiona osvrnuo se i na nedavno prekinut šampionat Srbije:
„Za sada sam zadovoljan sezonom kao i svojim igrama i rezultatima tima. Ostvarujemo ciljeve i verujem da ćemo istrajati u tome do kraja prvenstva. Nadam se da ću dati veliki doprinos tome“ – ističe Vulić
Miloš svoje vreme provodi u svojoj porodičnoj kući sa porodicom gde kako ističe ima svoj program rada koji prate njegovi treneri iz stručnog štaba a za kraj je uputio poruku svojim sugrađanima:
„Poruka mojim kruševljanima je da u ovom teškom trenutku ostanu kod kuće, prate sve mere na koje nas upućuju i siguran sam da ćemo pobediti svi zajedno u ovoj utakmici“.

Autor: Lazar Jović
0

0 Komentara

Napišite komentar

Sponzori

Newsletter

Pretplatite se na email vesti i prvi saznajte sve sportske informacije

Kontakt informacije

Dušana Radića 20, 37000 Kruševac

037/3433673

officesportko@gmail.com

Pratite nas
Galerija

© Sportske Vesti. Powered By AM Programming - Business Solutions