NA SVEČANOJ AKADEMIJI ODBOJKAŠKOG SAVEZA KRUŠEVCA DODELJENA PRIZNANJA NAJBOLJIMA

Nagrade za najbolje igrače otišle su u ruke Eme Stanojević i Nemanje Cekića, najprespektivniji igrači su Anja Mihajlović i Andrija Nedić dok je najbolji trener Marko Ljubić. Plaketa za najperspektivniji klub pripala je Župi iz Aleksandrovca, najuspešniji muški klub je Antena dok je Napredak 037 dobio priznanje za najbolju žensku ekipu. Priznanja za doprinos u radu i razvoju saveza pripale su Bratislavu Gašiću i gradu Kruševcu.
Nagrade je podelio predsednik saveza Lazar Jović koji se obratio prisutnima:
„Kada sam prvi put izabran za predsednika saveza 2016. godine trudio sam se da unapredim rad svih klubova sa područja Kruševca i Rasinskog okruga. Jedan od glavnih ciljeva je bila organizacija lige na teritoriji Rasinskog okruga. Tako smo 2017. godine prvi put organizovali ligaško takmičenje u okviru našeg saveza gde je učešće uzelo pet kluba iz Kruševca, Brusa i Aleksandrovca. Tokom narednih godina pridružili su nam se klubovi iz Trstenika i Vrnjačke banje dok sada kada smo na polovini pete sezone kako naš savez organizuje takmičenje pod nazivom Otvoreno prvenstvo Kruševca imamo i klubove iz Čačka koji od ove sezone učestvuju u takmičenju našeg saveza. Naš rad i organizacija lige je prepoznata i na širem području od Rasinskog okruga što nam daje za pravo da budemo zadovoljni kako smo tokom proteklih sezona razvijali našu ligu koja je svakom godinom sve brojnija i kvalitetnija. Uporedno sa tim organizovali smo sa Opštinskim odbojkaškim savezom Kraljeva i ligu za predpionirke koja se pokazala uspešnom na radost naših najmlađih odbojkašica. Kada mi je skupština saveza krajem 2019. godine ukazala poverenje da u drugom mandatu predstavljam klubove sa našeg područja aktivno sam radio na promociji odbojke i na poboljšanju uslova sportske infrastrukture.“ – istakao je Jović.
Pre svečane akademije održana je i redovna skupština čime je zaokružena kalendarska godina u Odbojkaškom savezu Kruševca.

Autor:
0

0 Komentara

Napišite komentar

Sponzori

Newsletter

Pretplatite se na email vesti i prvi saznajte sve sportske informacije

Kontakt informacije

Dušana Radića 20, 37000 Kruševac

037/3433673

officesportko@gmail.com

Pratite nas
Galerija

© Sportske Vesti. Powered By AM Programming - Business Solutions