NAPADAČI NASTAVLJAJU SA USPESIMA I U NOVOJ GODINI

Stonoteniseri Napada Na Novogodišnjem turniru u Aleksincu uspeli su da zabeleže sjajne rezultate, osvojivši dve titule i jedno treće mesto dok su na juniorskom turniru Centralne Srbije suvereno osvojili prvo mesto.
Prvi nastup u 2022. godini imali su igrači Napada na Novogodišnjem turniru u Aleksincu. Zlato kod juniora osvojio je Branislav Smiljković, dok je najbolji među mlađim kadetima bio Nikola Vranjanac. Odličan je bio i naš najmlađi predstavnik, Relja Vojinović, koji je kod mini kadeta osvojio treće mesto i bronzanu medalju. Napad su na ovom turniru predstavljali i Đorđe Orolić, Ognjen Mijatović i Novak Janković, koji su takođe prikazali dobru igru, ali ih sreća nije poslužila da se domognu neke od medalja.
Juniori Napada osvojili su titulu šampiona centralne Srbije pošto su na turniru odigranom u Kruševcu bili najuspešniji u konkurenciji šest juniorskih sastava ovog dela zemlje.
Sokobanja je 16. i 17. decembra bila domaćin školskog republičkog takmičenja u stonom tenisu na kome su kruševački stonoteniseri, predstavljajući svoje škole, ostvarili izvrsne rezultate. Kod osnovaca je osvojena ekipna vicešampionska titula pošto su Novak Zagorac, Janko Stanojević i Nikola Vranjanac iz OŠ Vuk Karadžić ostvarili plasman u finale. Nažalost, nisu uspeli da pobede u meču za zlato ali je srebro na republičkom takmičenju svakako sjajan rezultat i ujedno najbolji u istoriji školskog sporta u Kruševcu, kada je stoni tenis u pitanju. Još jednu medalju osvojio je Novak Zagorac, ovog puta u singlu gde je završio na trećem mestu.
Stonoteniseri iz Lazarevog grada uspešno su započeli drugi deo sezone pošto su na svom terenu u 12. kolu savladali Goč iz Vrnjačke Banje sa 4:0. Napadači trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli. Ispred su kragujevački Radnički sa bodom više i Prva petoletka na čelu sa četiri boda prednosti. Naredni meč prvotimce očekuje u nedelju 23. januara u Čačku.

Autor:
0

0 Komentara

Napišite komentar

Sponzori

Newsletter

Pretplatite se na email vesti i prvi saznajte sve sportske informacije

Kontakt informacije

Dušana Radića 20, 37000 Kruševac

037/3433673

officesportko@gmail.com

Pratite nas
Galerija

© Sportske Vesti. Powered By AM Programming - Business Solutions